Gebakken mihoen
Gevulde poularde met perigourdinesaus
Gewokte kip met noedels en groenten
Kip masala
Kippenfricassee
Kipfilet met peperroomsaus
Kipfilet zoet-zuur
Roerbakschotel van kip met groenten en curry
Kippenboutenvlees met citroen en rozemarijn
Kippenboutenvlees met curry en pijpajuin
Kippenboutenvlees met ratatouille
Kippendijen met limoen en koriander
Kippensautée met groenten en champignons
Oosters gemarineerde kip met gewokte groenten
Paella met kip
Paprika kip met zure room
Roerbakschotel met kip en cashewnoten
Spaghettisaus met kippengehakt
Thaise rode curry met kip en koriander
Vol au vent
Waterzooi van kip
Waterzooi van Mechelse koekoek
Coq au vin
Coq au vin blanc
Piepkuiken “Archiduc”
Piepkuiken met champignons
Piepkuiken met dragon
Piepkuiken met druiven
Piepkuiken met sinaasappelsaus
Piepkuiken op grootmoeders wijze
Gebraden kwartels met dragon (2 stuks)
Gebraden kwartels met druiven (2 stuks)
Gebraden kwartels met sjalot en witte wijnazijn (2 stuks)
Gebraden kwartels op grootmoeders wijze (2stuks)
Gevulde kalkoen met perigourdinesaus
Gevulde kalkoenrollade
Kalkoenblokjes met asperges en groene kruiden
Kalkoenblokjes met ratatouille
Kalkoenfilet perigourdine
Kalkoengebraad “orloff”
Kalkoengebraad met sinaasappelsaus
Parelhoen “Archiduc”
Parelhoen met boschampignons
Parelhoen met muskaatdruiven
Parelhoen met sinaasappelsaus
Parelhoen met sjalot en wijnazijn
Parelhoen met witloof (natuur)
Parelhoen op Creoolse wijze
Parelhoen Fine Champagne
Parelhoenfilet “Archiduc”
Parelhoenfilet met asperges en morilles
Parelhoenfilet met boschampignons
Parelhoenfilet met peperroomsaus
Parelhoenfilet met sjalot en wijnazijn
Parelhoenfilets met sinaasappelsaus
Stoofpotje van parelhoenfilet en witloof
Gebraden jonge duif
Cassoulet met geconfijte eendebout
Stoofpotje van linzen met geconfijte eendenbout
Choucroute
Gebakken mihoen met ham en boontjes
Gehaktballetjes in tomatensaus
Gehaktballetjes met zoete paprika
Gehaktballetjes op Oosterse wijze
Gevulde tomaat
Hongaarse goulash
Spaghettisaus
Stoverij van iberico met paprika en zure room
Stoverij van iberico varken met prei en champignons
Varkenshaasje met blackwellsaus (pickels)
Varkenshaasje met paddestoelen en dragon
Varkenswangetjes op Catalaanse wijze
Witloof met kaas en hesp
Beef Stroganoff
Chili con carne
Kalfsblanquette
Kalfsblanquette met kalfstong
Kalfsblanquette met zwezeriken
Kalfsragout met champignons en prei
Osso bucco
Runderlapjes met paprika op Chineese wijze
Rundstong in madeirasaus
Rundsvlees bourguignonne
Stoofvlees
Gestoofd konijn met groenten
Konijn in witte wijn
Konijn met mosterd
Konijn met pruimen uit Agen
Konijn met Rodenbach en champignons
Konijn op Vlaamse wijze
Konijnenbouten met groenten
Konijnenbouten met mosterd
Konijnenbouten op Vlaamse wijze
Lamscurry
Lamsfilet met groentenmengeling en dauphinoise aardappelen (min 6pers)
Lamsgehaktballetjes op Catalaanse wijze
Lamskroon met groentenmengeling en dauphinoise aardappelen (min 6 pers)
Lamsnavarin
Lamsragout met wintergroenten
Lamsschenkel met zuiderse groenten
Lamsstoverij uit Zuid-Frankrijk
Moussaka
Sheperd’s pie
Everzwijnenragout Grand Veneur
Everzwijnenragout met appeltjes en kaneel
Hazenbout in roomsaus
Hazenpeper
Hazenrugfilet in Grand Veneursaus
Hertenragout met bospaddestoelen
Hertenragout op bourgondische wijze
Hertenstoverij met wintergroenten
Reeragout met girollen
Reeragout met paddestoelen
Reeragout op bourgondische wijze
Stoofpotje van gemarineerd everzwijn
Tournedos van hertekalf met wildsaus (2st.)
Fazantenfilet “fine champagne”
Fazantenfilet met witloofroomsaus
Fazantenhaan fine champagne
Fazantenhaan in roomsaus
Fazantenhaan met witloof
Fazantenhaan met bospaddestoelen
Fazantenhen fine champagne
Gebraden jonge patrijs
Jonge Patrijs "Fine Champagne"
Jonge patrijs met boschampignons
Cannelloni con carne
Farfalle met scampi’s en zongedroogde tomaten
Fettucini met kip en champignonnensaus
Gemellini met zongedroogde tomaten en pancetta
Gevulde pastaschelp met ricotta en spinazie
Gnocchi met gehaktballetjes en mozzarella
Lasagna
Macaroni met kaas en hesp
Pasta met paprika en gehaktballetjes
Pasta pesto met gegrilde groene asperges
Pastasalade met ham en basilicum
Penne met gehaktballetjes
Ravioli met ricotta en spinazievulling
Spirelli met kip, asperges en fijne kruiden
Toscaanse pasta met kip
Verse fusilli met boschampignons
Verse fusilli met kippenworst
Quiche Loraine
Quiche met boschampignons
Quiche met geitenkaas en gandaham
Quiche met mozarella en basilicum
Quiche met prei en ham
Quiche met zalm en spinazie
Quiche primavera
Bouillabaisse
Cassolette van vis
Farfalle met scampi’s en zongedroogde tomaten
Gebakken tonijn op Provençaalse wijze
Gegrilde tonijn met venkel en broccoli
Gevulde pijlinktvis op Spaanse wijze
Gewokte scampi met gember en groenten
Grietfilet Armoricaine
Grietfilet of Oostendse wijze
Grietfilet met fijne groenten
Halve kreeft Belle Vue
Halve kreeft Armoricaine
Huis bereide garnaalkroketten (per 4 stuks diepvries)
Jambalaya
Kabeljauwfilet Florentine met spinazie
Kabeljauwfilet “Armoricaine”
Kabeljauwfilet met prei in witte wijnsaus
Kabeljauwhaasje met peterseliekorst en mosterdsaus
Kabeljauwhaasje met tomaat en courgette
Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze
Lotte met prei in witte wijnsaus
Lotte met fijne groenten
Normandische zeetongfilets
Paling in ’t groen
Scampi Armoricaine
Scampi’s in lookboter
Scampi’s in lookroomsaus
Scampi’s met fijne groenten en zachte curry
Scampi's Diabolo
Scampi’s met paprika en Pernodsaus
Tongfilet met zalmmousse en fijne kruidensaus (3 stuks)
Tongfilets “armoricaine”
Tongfilets met fijne groenten en verse kruidensaus
Tongfilets op Oostendse wijze
Tongschar gevuld met zalmmousse en kruidensaus
Visschelp op Normandische wijze met zeetongfilet
Zalmfilet met asperges en kervel ( seizoen )
Zarzuela
Zeebaarsfilet met gewokte groenten
Waterzooi van kabeljauw