3 lepelhapjes door ons gekozen al naargelang het gekozen menu
€ 7,50 p.p.
Gebakken oesters op bonte salade met lookcroutons
€ 21,00 p.p.
Carpaccio van tonijn met limoendressing en verse kruiden
€ 15,00 p.p.
Ganzenlever uit de Landes met krokante peperkoek
€ 16,50 p.p.
Wilde zeebaars met Noordzeeschelpjes en erwten
€ 28,50 p.p.
Gebakken coquilles met knolselderpuree en herfsttruffel
€ 21,50 p.p.
Garnalenravioli met venkel en kervelbotersaus
€ 19,50 p.p.
Bouillabaisse van Griet met rouille
€ 25,50 p.p.
Franse duif met groene groenten en gratin aardappelen
€ 26,50 p.p.
Kabeljauwhaasje met peterseliekorst jonge uitjes en mousselinesaus
€ 26,50 p.p.
Filet van wilde eend met verse vijgen en knolseldergratin
€ 22,50 p.p.
Filet van hertenkalf met herfstgarnituur
€ 27,50 p.p.
Fazant “ fine champagne “ met witloof
€ 24,50 p.p.
Ree filet met bospaddenstoelen
€ 32,50 p.p.
Chocolade-Anglaise met espuma van koffie en een crumble van hazelnoot en amandel
€ 7,50 p.p.
Citroengratin met frambozencoulis en vers fruit
€ 8,50 p.p.
Bessenfantasie met wit koffie ijs en Engelse room
€ 8,50 p.p.
Kwarktaart met compote van bessen
€ 8,50 p.p.
Tarte tatin “ new Style”
€ 7,50 p.p.
Gepocheerde peer met toffee saus en vanille ijs
€ 7,50 p.p.
N.B:. Exclusief werkuren personeel per uur per persoon € 25,00 exclusief 21% btw. Voor sommige gerechten zou Veerle graag met haar eigen borden werken. Voor verdere inlichtingen staan wij volledig ter uwer beschikking.