Koude gerechten
Pastasalade met gandaham
Salade Niçoise
Rundercarpaccio met ruccola of Vitello tonnato
Griekse salade met fetakaas
Antipasta van vlees
Warme gerechten
Aubergine parmigiana of gevulde pastaschelpen
Farfalle met scampi en zongedroogde tomaten
Zarzuella of spaanse lamsstoverij
Canneloni of pasta met gehaktballetjes en paprika
Koude gerechten
Gegarneerde zalm met tomaat, garnaal en gevulde eitjes
Gerookte zalm, gerookte heilbot en gerookte forel
Gandaham met meloen
Gehaktballetjes met krieken
Aangepaste sausen en salades
Warme gerechten
Waterzooi van kip
Visschotel op Normandische wijze
Lasagne
Puree en assortiment brood
Koude gerechten
Oesters
Carpaccio van tonijn à la Niçoise
Vitello Tonnato
Mousse van gerookte forel
Zalm Belle Vue met gevulde eitjes en tomaat garnaal
Gerookte zalm, gerookte heilbot en gerookte paling
Assortiment salades en assortiment brood
Warme gerechten
Paella
Farfalle met scampi en zongedroogde tomaten
Kabeljauw onder een peterseliekorstje met mosterdsaus
Brood en aardappelpuree
Pastasalade met gandaham
Salade Niçoise
Vitello Tonato
Caprese met mozzarella en tomaat
Rundercarpaccio met ruccola
Meloen met woudham
Antipasta van vlees
Griekse fetasalade
Mayonaise ne assortiment brood
Zalm belle vue met tomaat garnaal en gevulde eitjes
Gerookte zalm, gerookte heilbot en gerookte forel
Gevulde poularde afgegarneerd met vers fruit
Gehaktballetjes met krieken
Gandaham met meloen
Gebraden kippenboutjes
Ruim assortiment salades en sauzen
Assortiment brood
N.B.: al onze buffetten zijn voor minimum 20 personen, indien uw aantal personen minder is komt er €4,50 p.p. bij. Andere combinaties voor warme gerechten zijn mogelijk mits aanpassing. Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW, wel exclusief bediening.